Har du lyst å jobbe sammen med oss?

For å ha muligheten for å kjøpe vin fra LaMarc kreves det en fast skjenkebevilling. Ambulerende bevilling er ikke nok.

Våre produkter er tilgjengelige gjennom grossistene Vinhuset, Vectura, Asko og Service grossistene.

Vinhuset er en av Norges største distributører av alkoholholdig drikke til hotell-, bar- og restaurantbransjen og har lager med utkjøring fra Oslo og Bergen. Alle våre produkter kan kjøpes gjennom Vinhuset med EPD nummer. Her kan du logge deg direkte inn til deres vin butikk; Vinhusets nettbutikk.

Service grossistene er et landsdekkende nettverk av 21 lokale grossister. Hos Service grossistene får du et komplett drikke sortiment fra grossister som har spesial kompetanse på alkoholholdige drikkevarer. De har et av landets mest komplette sortiment på alkohol. De lokale grossistene lagerfører et stort utvalg av øl, vin og brennevin basert på kundenes behov. Din lokale service grossist finner du her; Service grossistene nettbutikk.

ASKO er Norges største grossist og leverer dagligvarer til Norgegruppens kjeder. ASKO er også en betydelig leverandør til serverings markedet inkludert alkoholholdige produkter. Dersom du ønsker å bestille våre produkter gjennom ASKO gjør du det her; ASKO nettbutikk.

Vi er også med i NORES, en medlems eid innkjøps organisasjon for hoteller og restauranter i Norge og Sverige. Her leser du mer om fordelene med et medlemskap i NORES. Hvis du allerede er medlem og ønsker å handle direkte kan du logge deg inn her; buy@nores.

Hvis du har noen som helst spørsmål er det bare å ta kontakt med noen av oss.

Og du, husk å drikk #lamarcjuice og følg oss gjerne på Insta og Facebook!

Velkommen til oss i LaMarc Wines!

Hegdehaugsveien 31, Oslo, Norge