Vi er på vei inn i høsten, til tross for at det er få spor å finne, og det er endelig tid for ny lansering i både Basis og Bu. Vi lanserer som vanlig en stor liste med godbiter og nyheter! Ved siden av eksisterende produsenter som Jean Baptiste Souillard fra Rhône, Sassara fra Veneto og Poderi Cellario i Piemonte, finner vi også plass for en lang rekke nye produsenter fra (nesten) hele verden😊

Her finner du oversikt over Bu lanseringen

 

Crissante Alessandria er ny i porteføljen. De holder til i La Morra og lager tradisjonelle viner med fokus på balanse og frukt kvalitet. Vinene finner du i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/crissante-alessandria/

 

A los Vinateros Bravos er ny i porteføljen og drives av Leonardo Erazos, som også er vinmakeren. Med en minimalistisk approach lager han naturlige, elegante og terroir drevne viner. Vinene finner du i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/a-los-vinateros-bravos/ 

 

Monteraponi er ny i porteføljen og holder til i Radda. En produsent med mengder av historie og som fokuserer på å lage klassisk Chianti. Vinene er friske, elegante og med masse sjarm. Vinene finner du i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/monteraponi/

 

Domaine Michelas St. Jemms er ny i porteføljen og drives i dag av 4 søsken og er en de eldste produsentene i Crozes Hermitage. De lager vin fra de 4 appellasjonene Crozes Hermitage, Saint Joseph, Cornas og Hermitage. Her lanserer vi Cornas Les Murettes i Basis og de to andre vinene i BU.

 https://www.lamarcwines.com/produsent/domaine-michelas-st-jemms/

 

Luke Lambert er ny i porteføljen, holder til i Yarra Valley, Victoria og er for deg som elsker nye-verden viner. Luke tilhører den nye generasjonen av vinmakere som ønsker viner som har høy syre, ren frukt og med liten påvirkning av fat. Vi lanserer to viner i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/lambert-wines/

 

Nye årganger fra Jean Baptiste Souillard, 2019. På kun 2 Ha lager Jean Baptiste bla Syrah og Rousanne i verdensklasse. Alle vinene er tilgjengelige i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/jean-baptiste-souillard/

 

Domaine Pascal Renaud  er ny i porteføljen og er et veldig spennende prosjekt i Syd-Burgund. Vingården ligger i landsbyen Pouilly-Fuisse og de lager elegante, friske viner på Chardonnay. Vinene finner du i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/domaine-pascal-renaud/

 

Domaine d`Edouard drives av Eduoard Lepesme som tidligere har jobbet for kjente produsenter som De Moor og Pattes Loup i Chablis. Vingården befinner seg i Côtes d`Auxerre rett sør for Chablis. Eduoard lager vin på kun Chardonnay og Pinot Noir med hjelp av moderne teknikker. Dette er virkelig godbiter som kan nytes av alle. Domainet er nytt i porteføljen og vinene lanseres i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/domaine-dedouard/

 

Nytt fra Sicilia er Flavia Rallo, som er en fjerde generasjons vinmaker som nylig etablerte sitt eget label – Flavia Wines. Flavia jobber med vinmarker på Sicilia rundt vulkanen Etna og arbeider kun med lokale druesorter. Vinene er ufiltrerte, tappes på 1 liters flasker og er for de som ønsker å utforske vinens mer «funky» side. Vinen er selvsagt ren og tilbyr en leke opplevelse. Vinene finner du i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/flavia-wines/

 

Weingut Andres, er ny i porteføljen, og drives av brødrene Michael og Thomas som overtok vingården i 2015. Vingården befinner seg i Pfalz i Tyskland og lager flotte Chardonnay og Pinot Noir. Vinene ligger på nøytrale fat og vinene viser en deilig mineralitet og energi.

https://www.lamarcwines.com/produsent/weingut-andres/

 

Poderi Cellario lanserte vi i juli og det med fin success. Nå har vi utøket med 2 nye viner i BU. En hvitvin, laget på favorita, og en rødvin på 2 LITERs flaske, blendet på Dolcetto og Barbera.

https://www.lamarcwines.com/produsent/poderi-cellario/

 

Sassara og vinmarkene befinner seg syd for Gardasjøen i Veneto, nord i Italia og fokuserer på en leskende, fruktig og lav alkoholisk vinstil. Nytt fra Sassara er vinen Coconar Orange og du finner den i BU.

https://www.lamarcwines.com/produsent/vini-sassara/

 

Vi lanserer en ny vin fra Gavin, Los Alamos Pinot Noir 2017. Du finner vinen i BU.

 

Tilbake til Nyheter