Da er det på tide med enda en lansering og her følger en liten oppdatering på hva dere kan finne i både Basis- og bestilling sortimentet.

Vi lanserer tre viner i Basis. Twiga Hill fra Cape town, Sør Afrika, er en blend på Shiraz, Cinsault og Mourvedre. 1,5 Liter pouch til 219,90. Meget godt kjøp. Her skal du tenke på bbq og grill, spekemat og lam (noen som sa Påske??). Den andre vinen vi lanserer i Basis er en hvit Bordeaux. Chateau Montfollet Le Valentin til prisen 173,50 og her tenker du på vår og grillet fisk, asparges og gjerne noe spicy asiatisk. Denne lanserer vi også i magnum flaske. Den tredje vinen i Basis er Appalina Pinot Noir Sparkling Rosé. En frisk og fruktig alkohol fri vin laget på Pinot Noir.

Vi lanserer tre nye viner fra Veneto, Italia. Produsenten er Villa Belvedere og kvaliteten kontra pris er otrolig bra. Billigeste Soaven, Ripasson og Amaronen på vinmonopolet! Villa Belvedere Soave DOC, Villa Belvedere Ripasso Valpolicella DOC og Villa Belvedere Amarone Valpolicella DOCG.

Fra California slipper vi Folk Machine Red Wine, en Bag in Boks fra Hobo Wine Company. Super fersk og deilig frukt og med årets desidert kuleste design! Hand made in California. Dette drikker du til svinekjøtt, tapas, pizza og pasta.

Fra Jura og Arbois lanserer vi tre viner fra «stjerneskuddet» Benjamin Benoit og produsenten Cellier Saint Benoit. Pinot Noir Corbes Raies, Trousseau Gryphées og Ploussard La Ronde, alle i årgangen 2019. Aldri vært i Norge før og allokeringen er liten så her bør man være rask.

Fra Provence så introduserer vi produsenten Domaine de Triennes. Jacques Seysses, grunnlegger av Domaine Dujac gikk i 1989 sammen med to av sine venner og grunnla denne eiendommen. Vi lanserer 4 viner og vi tør å påstå at deres rosevin er årets rosévin! Domaine de Triennes Rosé (finnes også i magnum), Domaine de Triennes Les Aureliens Blanc, Domaine de Triennes Les Aureliens Rouge og Domaine de Triennes Viognier Sainte Fleur.

Fra Campania så har vi teamet opp på familie produsenten Cantine di Marzo. Vi lanserer 3 viner, Greco di Tufo, Fiano di Avellino og Greco di Tufo Vigne Laure (enkelt vinmark).

Fra Rheinhessen så lanserer vi en ny rosévin fra Langguth, Heaven´s Droplet 2019.

Noe vi aldri har hatt inne i vår portefølje før er Wine Spritzer men folkens, det finnes en tid for alt, spesielt hvis det er så godt som dette!

Drink Ramona er et Los Angeles basert firma, grunnlagt av sommelier og vin entrepreneur Jordan Salcito (jobbet sammen med bland annet Domaine Dujac, Mugneret-Gibourg, Comte Liger-Belair og Chakra i Patagonia. De lager Wine Spritzers basert på druen Zibibbo fra Sicilia. Alt er økologisk, lavt i alkohol, ikke noe gluten eller kunstige tilsatser. Ta den med i båten, på stranda, på fjellet eller i parken. Dette må prøves!

Drink Ramona Grapefruit Dry og Drink Ramona Lemon Meyer 

I tillegg så har vi fått inn nye årganger av følgende viner;

Domaine Pierre – Luneau Papin med vinene Le Verger Muscadet og Vera Cruz Muscadet.

Gavin Chanin Sanford & Benedict Chardonnay

Tilbake til Nyheter