Våren er her, det spirer og det er varmt! I tillegg så er det mai lansering på vinmonopolet.

Vi lanserer mye nytt i Basis (viner du finner i hyllene og ikke trenger å bestille), i tillegg til mange viner i Bestillingsutvalget. Fokus er på lett og lyst.

Som vanlig så finner du hele listen her; Klikk her og last ned

I Basis sortimentet lanserer vi to Pinot Noir fra Iona Wine Farm, en Sauvignon Blanc fra Napa Valley fra produsenten Gamble Family Vineyards, en Cabernet Sauvignon fra Robert Oatley Vineyards, Mencia fra Castro Ventosa og en Savenniers fra Chateau de Chamoureau.

 

 

 

 

 

I Gevrey-Chambertin har Pierre Naigeon laget vin i over 150 år. 14 Ha fordelt på blant annet Gevrey Chambertin, Vosne-Romaneé, Morey Saint Denis og Marsannay. Bærekraftig og terroir fokuserte viner.

 

 

Med 10 Ha og sertifisert økologisk drift er Domaine du Bouchot et spennende tilskudd i portefølgen. Minimal intervensjon, klassisk uttrykk med flott renhet og mineralitet. Dette er virkelig verdt å sjekke ut.

 

 

Fra Los Vinateros Bravos, Itata Valley Chile, har vi fått inn to nye viner. Minimalistisk, renhet, terroir og naturlige viner er nøkkelord her.

Vår venn Vincent Caillé har også laget en ny vin, Mouton Noir, laget på 100% Melon de Bourgogne. Crisp, juicy med 12 % i alkohol.

 

 

Rosé sesongen er virkelig i gang og vi lanserer noen nye viner i tillegg til nye årganger. Whispering Angel, fra Chateau d´Esclans,  kjenner de fleste og er nå i 2021 årgang. Fra samme produsent kommer også en helt ny vin. The Pale 2021 er klassisk Provence, lys farge, masse røde bær og er en perfekt saftig terrasse vin.

Exhib rosé kommer i 2021 og skuffer ikke. Fruktdrevent, juicy og perfekt terrassevin til en pen pris. Victorie L´Audacieuse 2021 er en tørr, frisk og fruktig vin.

 

 

«JUST» serien med vinene Cabernet Sauvignon, Malbec, Chardonnay and Sauvignon Blanc, til prisen 100,-, har vært en suksess. Vi lanserte de i november 2021 og nå fyller vi på med Prosecco Extra Dry og Prosecco Rosé Extra Dry.

 

 

 

Tilbake til Nyheter