LaMarc Wines ble etablert i 2016 med en visjon om å jobbe med det vi elsker sammen med mennesker vi respekterer, og derigjennom dele vår lidenskap for vin med det norske folk. Mange av oss har lang erfaring fra restaurantbransjen, og vi leter alltid etter viner som fungerer godt med mat.

Det skal alltid være en opplevelse å drikke en av våre viner. Balanse og eleganse er essensielt, og med dette i sentrum er vi så heldige at vi får jobbe med noen av verdens beste vinprodusenter. Vår portefølje består i dag av over 100 nøye utvalgte kvalitets produsenter fra store deler av verden, dog hovedsakelig fra Europa og USA. Vi fokuserer på å finne frem til spennende viner, interessante vin regioner og vinmakere med det lille ekstra. De fleste av produsentene vi jobber med driver økologisk eller biodynamisk, men det viktigste for oss er deres mentalitet og at de har respekt for naturen, både i vinmark og i kjeller. Det er grunnleggende for oss å prate direkte med de menneskene som faktisk lager vinen, de som har hendene i jorda.

LaMarc Wines er en del av den veletablerte og velrenommerte Moestue-gruppen i Norge, med base midt i Oslo. I tillegg har vi et salgskontor i Bergen. Horeca er en særdeles viktig del av vår hverdag, og vi jobber svært tett med Vinmonopolet. Vi er også stolte av å være en av Norsk Vinkelner forenings «Grand Cru»-partnere.

Bygdøy allé 23, Oslo, Norge